0592 269 128

Wie zijn wij

Bij Haandrikman Uitvaartverzorging draait het eigenlijk maar om één ding; het verzorgen van de uitvaart van uw dierbare waarbij uw goede gevoel leidend is. We zijn erg gedreven om binnen de grenzen van wat mogelijk is een zo mooi mogelijke uitvaart neer te zetten. Daarbij lopen we waar nodig graag een stapje harder of verder voor u.

Eigen ervaringen in uitvaartland hebben ons gemotiveerd het anders dan vele anderen te doen. Traditionele uitvaarten zullen er altijd zijn en dat is goed. Maar waar nodig of gewenst passen we moeiteloos iets aan volgens de wensen van de overledene en/of de nabestaanden. Zo kan een uitvaartplechtigheid desgewenst plaatsvinden in het dorpscafé, een bedrijfshal maar ook in de eigen woonkamer of de kerk waar u geregeld kwam.

Daarnaast verzorgen wij uitsluitend “EERLIJKE UITVAARTEN”. Een eerlijke uitvaart is eerlijk als helemaal duidelijk is wat wij verdienen en wat alle andere losse onderdelen kosten. We berekenen dus alles eerlijk door zonder winstopslagen. Bij ons kost een basis-kist dus geen € 495,- maar slechts € 175,-. Want daarvoor kopen wij hem in. En dat geldt dus voor alles wat we voor u inkopen. Wij gaan voor 100% transparant.

Vanaf het moment dat u onze hulp inroept, nemen we u bij de hand en helpen u bij het vormgeven van het grote afscheid. Waar u dingen zelf wilt doen, helpen en ondersteunen we u en wat u zelf niet kunt of wilt doen, regelen wij voor u.

Wij doen alles voor uw goede gevoel.

Harry en Bridie Haandrikman